torsdag 29 mars 2012

Biggest Loser

Åh, detta program som ja tycker är så himla fantastiskt! Har tyvärr int hunnit följa det varje vecka, men har haft lite koll på hur de ha gått.
Det som är så kul är ju självklart att de deras otroliga viktnedgångar, men också att se dem träna. Och det är de ja tycker är så synd med programmet, alltså invägningen tar ju mer än halva programtiden och de är så satans utdraget. Ja vill ju se mer när dom tränar, sliter å svettas, men de känns oftast som bara småsnuttar.

Men idag var alltså finalen och det stog mellan Ralph och Michael. Ralph vann med 46,8% av sin kroppsvikt mot Michael 46,6%. Jävulskt nära varan, men så kan det va!
Linda som slogs ut just innan final, förlorade med 300 gram. Förstå va jäkla arg man sku ha varit! Men hon fick verkligen ta revansch då hon vann hemmapriset på 100 tusen! Riktigt kul, för hon hade verkligen förlorat storlekar, de såg man tydligt. Hon hade gått ner ungefär 42% av sin kroppsvikt!

Å själv slit man på gymme, hänn ingenting ;) haha nä, sku ja gå ne 42% av min kroppsvikt sku ja knappt leva längre, så ja är inte direkt ute efter en sån stor viktnedgång. Man ska träna för att må bra å de kan ja säga att de gör ja verkligen!

Nu önskar ja alla Biggest Loser-deltagare all lycka till, för resan är ju faktiskt inte helt slut bara för att programmet är de! Livet fortsätterju och de gäller att kunna hålla sin vikt å inte gå upp igen. Tror säkert det är en stor utmaning det också! Så kul de sku va att få en uppföjlare och se hur de gått för dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar