tisdag 20 mars 2012

Med klassen

Så rolig dag idag! Vi har varit på Iksu och först kört ett pass spinning, sen käkat lunch tsm och nu är de fritt att göra vad man vill. Hänga på gymmet, bubbla, simma eller bara ta set lugnt på fina anläggningen!

Jag hann köra ett program som jag börjat med nyligen, man jobbar i triset och så lite vila som möjligt mellan övningarna. Programmet stod i Fitness Magazines: Träningsguiden och ser ut såhär;
Triset A: Marklyft x5, Benböj x10, Upphopp x15
Triset B: Bänkpress x5, Dips x10, Armhävningar med stöt upp x15,
Triset C: Chins x5, Drag upp i TRX x10, Rodd i maskin x15
Triset D: Raka magdrag i TRX x5, Sneda magdrag i TRX x10, Plankan i TRX 15 sek

Tanken är att man ska vila så lite som möjligt mellan övningarna i ett triset och sen vila ca 2 min mellan varje triset. Kör varje triset 2-3 ggr beroende på hur tränad man är.

Utifrån detta program kan man användapdft hur man vill, exempelvis så ha ja bytt ut bänkpressen till utfall för att få mer rumpa och dips på bänk ist för hängande. Här på Iksu finns också en maskin gjord för att hjälpa till upp i chins, annars kan man kör latsdrag om man inte orkar
Träningspasset kan vara sjukt jobbigt om man vill! Vilar man ingenting mellan övningarna, så garanterar jag mjölksyra, svett och resultatet en explosiv kropp! Programmet kan alla använda och går att variera hur mkt som helst. Det står att man ska köra de i 8 v och komma i form inför sommaren. Så vad skadar det att prova ;)

Körde alltså detta på gymmet, sen spinningen me klassen, sen efter lunch löpbandet och sist lång stretch. Så jäkla skön dag alltså! Vill ha meeeer av de!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar